top of page

OHMM IS FAN VAN...

Door de jaren heeft Ohmm verschillende organisaties en bewegingen leren kennen. We sommen er hier enkele op waar we goede relaties mee onderhouden. Ga gerust eens op verkenning bij deze organisaties of ze jou ook misschien een meerwaarde kunnen bieden.

En als dat zo, is, laat je het ons dan weten?

Freedom-book-cover-3d-2-no-bckgrnd.png
WTM-Sun-Logo_White-transparent_WEB_200x200.png

Deze beweging wil mensen bewust maken van de human condition. Wij mensen zijn van instinct liefdevolle wezens. De reden van ons zelfzuchtige gedrag ligt in de spanning tussen dit instinct en de denkende geest. Als we dit inzicht duidelijk kunnen maken, valt deze spanning weg en is alles klaar voor een leven vol vreugde en verbinding.

Meer info op www.wtmantwerp.com of www.humancondition.com

Om onze wereld klaar te maken voor een samenleving gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, verenigt Life Force alle volken over heel de wereld om dit concreet uit te werken vanuit de directe noden die er in jouw wereld leven. Meer info op www.projectspeak.net

In België is er de Belgium de jure Assembly die wekelijks online of ter plaatse afspreekt om dit uit te werken. Alle mensen die op het Belgisch grondgebied wonen zijn welkom om kennis te maken en om  deel te nemen.

Meer info op www.belgianassembly.be

united-with-kag-tagline.jpg
LIFE FORCE
UC AFB.png
UC-icon-small-pink.png

Actief beleven wat Onvoorwaardelijkheid betekent, kan door deel te nemen aan de maandelijkse samenkomsten van Unconditional. Deze groep diverse mensen mediteert, zingt, danst, deelt met elkaar in de kerk van Duffel om dichter bij elkaar en bij onze wereld te komen. Iedere geloofsovertuiging, spiritualiteit, visie is welkom.

Meer weten kan op www.unconditional.be

UC
bottom of page